Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Granollers programa sessions de ioga per a gent gran amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física

30 Març 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: GranollersL'Ajuntament de Granollers se suma un any més el proper 6 d'abril a la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física (DMAF). La Generalitat de Catalunya, a través de la Secretaria General de l'Activitat Física, impulsa aquest dia per tal de promoure l'activitat física com a eina de salut i benestar i combatre el sedentarisme, un dels principals factors de risc de mort als països occidentals.

Aquest 2021 el DMAF té el lema "Cada pas compta" però, a causa de la situació sanitària provocaa per la Covid-19, no inclourà la promoció d'activitat a la via pública. A Granollers, els serveis de Salut Pública i d'Esports de l'Ajuntament organitzen una activitat de ioga per a gent gran a les pistes d'atletisme a càrrec d'Isabel Castañé. Aquesta activitat està oberta a tota la cituadania i s'adreça també als grups actius d'Activitat Física per a Gent Gran i del programa AFIS. Es faran 3 sessions (de 9.15 a 10 h, de 10.15 a 11 h i de 11.15 a 12 h) i les places són limitades. L'activitat és gratuïta però cal fer inscripció prèvia al 93 842 68 47.

El mateix 6 d'abril també es proposa al personal de l'Ajuntament de Granollers l'activitat "ACTIVA'T a la feina!", una sessió en línia de 15 minuts d'estiraments d'activació a l'inici de la jornada, a les 8.30 h i una altra sessió a les 12 h a càrrec de l'equip tècnic del servei d'Esports.

A més, la Secretaria General de l'Activitat Física, com cada any, difondrà materials audiovisuals a través de les xarxes socials per recordar a la ciutadania la importància de seure menys i moure's més i fer activitat física cada dia, acumulant 30 minuts els adults i gent gran, i 60 minuts els infants i adolescents, d'acord amb les recomanacions de l'Organització Mundial de la Salut.

També s'insistirà en el missatge que una vida activa i l'adopció d'uns hàbit saludables millora la salut física i mental, i disminueix l'estrès, l'ansietat i la depressió. 

 

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès