Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Generalitat i Ajuntament de Montcada es reuniran el 17 de gener per abordar la problemàtica del barraquisme al Besòs

13 Gener 2022 Redacció: ACN - Montcada i Reixac

Imatges: Wikimedia Commons

Població: Montcada i ReixacLa trobada s’ha convocat després de la mort de dues persones a l’assentament del Pla del Besòs aquest diumenge

Generalitat i Ajuntament de Montcada i Reixac es reuniran el pròxim 17 de gener per abordar la problemàtica del barraquisme a la zona del riu Besòs. La trobada, a la que hi assistiran representants dels diferents departaments implicats de la Generalitat, s’ha convocat després de la mort aquest diumenge de dues persones en una barraca a l’assentament del Pla del Besòs per inhalació de fum. Des del consistori es recorda que ja fa anys que reivindiquen la dignificació d’aquesta zona i reclamen la col·laboració de totes les administracions supramunicipals - Generalitat, AMB i Diputació de Barcelona - per solucionar una problemàtica que supera àmpliament les seves capacitats econòmiques i de recursos.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

montcada i reixac


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès