Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Èxit de participació en la XV Bicicletada pel Besòs

9 Maig 2017Redacció:

La prova ha aplegat prop de 700 persones. Al voltant de 90 ciclistes han pres part en la cursa des de Montornès. La bicicletada ha recaptat més de 1.300 euros donats per l'empresa Proceli per a l'estudi de la celiaquia.

Aquest diumenge 7 de maig ha tingut lloc la XV bicicletada organitzada pel Consorci Besòs Tordera.

Com en altres edicions, el recorregut que va des de Granollers fins a Sant Adrià del Besòs ha tingut un punt d'incorporació a Montornès. La regidora de Medi Ambient i responsable de la subconca Mogent del Consorci, Mar Garcia, i el regidor d'Esports, Juan José Fernández, han estat els encarregats de tallar la cinta de sortida. En aquesta ocasió, al voltant de 90 persones, el doble que l'any passat, han iniciat el trajecte des de Montornès. També, a la mateixa hora, ciclistes de Granollers i de Parets s’han incorporat a la pedalada.

Després d'anar-se nodrint amb els participants que s'han afegit a Montcada i Reixach i a Santa Coloma de Gramenet, la bicicletada popular ha finalitzat al Parc Fluvial del Besòs amb una gran festa.

En aquesta edició la prova sumava #Kmperlaceliaquia. L'empresa catalana Proceli donarà 0,10 € per quilòmetre recorregut. Són un total de 1.323 euros, que aniran a l’Associació Celíacs de Catalunya per a la investigació de patologies relacionades amb la ingesta de gluten.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Notícies anteriors


Controls d'accés a l'Anella Verda de Terrassa

9 Maig

Actualitat

Més info
Colorado Juniai s'endú l'Intercontinental Futsal Cup

8 Maig

Actualitat

Més info
Valoració de la Guia de Contractació Pública a GRN

8 Maig

Actualitat

Més info
Polinyà, Palau i Sentmenat, units per la neteja

5 Maig

Actualitat

Més info

Rep les notícies d'última hora

Empreses i comerços del Vallès