Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Excel·lents resultats del Club Halterofilia Matadepera als Campionats d'Espanya Absoluts masculí i femení

28 Juny 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: Matadepera

Molins de Rei va acollir el cap de setmana del 19 i 20 de juny els Campionats d’Espanya Absoluts masculí i femení d’Halterofília, i el Campionat d’Espanya per Federacions Territorials, que van reunir 181 esportistes d’arreu de l’estat i on Dámaris Sosa, del Club Halterofília Matadepera va obtenir uns resultats excel·lents.

L’aixecadora va participar a l’esdeveniment en la categoria de pes corporal de 81 quilos i on va tenir una disputadíssima competició amb les altres dues aixecadores, Andrea Romero, del Club Halterofília Molins de Rei, i Eva Fernández, del Club Halterofília Pontevedra.

Sosa va realitzar 6 intents vàlids dels 6 possibles, acabant la competició amb 3 medalles d’or i assolint 6 nous rècords de Catalunya absoluts femenins, un en arrencada, dos en dos temps i tres en la suma del total olímpic.

Pel que fa al Campionat d’Espanya per Federacions Territorials Absolutes, Dámaris va col·laborar per tal que la selecció catalana acabés en segon lloc per equips.

Amb aquest títol de Campiona d’Espanya Absoluta Femenina 2021, Sosa afegeix al seu palmarès el campionat mundial de Màster W40/76 quilos per tercer cop en la seva carrera, superant els rècords europeus màsters de la seva categoria. Els propers objectius són a l’octubre, amb el Campionat Europeu Màster en Halterofília.

A les imatges, Sosa aixecant 100 quilos en dos temps; rebent les seves tres medalles d’or nacionals absolutes i amb el seu entrenador i marit Òscar Gómez i el president del Club Halterofília Matadepera Francisco Gómez.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental