Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Europa, Àsia i Àfrica a la Cavalcada de Reis de la Garriga

29 Desembre 2015 Redacció:La Cavalcada dels Reis Mags sortirà el 5 de gener a les 18 hores des de davant el Teatre de la Garriga-El Patronat, i aquest any s'espera que sigui encara més espectacular que l'anterior. La desfilada girarà entorn a tres eixos temàtics, que seran els continents Europa, Àfrica i Àsia, i comptarà amb nous elements decoratius, més de 100 participants, 400 quilos de caramels per repartir i una forta implicació de les escoles de dansa del municipi. El recorregut serà el mateix que l'any anterior i des del Passeig les carrosses avançaran pels carrers de Rosselló, Banys, Samalús, Nostra Senyora de la Salut, Cardedeu, Calàbria i Centre, fins a finalitzar a la plaça de l'Església.
Un cop a la plaça, els Reis faran un parlament per a tots els nens i nenes i l'alcaldessa els lliurarà les claus de les cases del poble.
 
 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès Més info

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès

Quines activitats es fan per la Castanyada / Halloween al Vallès? Trobaràs ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès