Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Estudi de millora de la climatització del museu Thermalia de Caldes de Montbui

26 Juliol 2019 Redacció: RedaccioLa Diputació de Barcelona ha realitat el projecte de millora de la climatització del museu Thermalia de Caldes de Montbui, un centre temàtic a l'entorn de la cultura de l'aigua termal. L’objectiu de l’estudi és obtenir dades que permetin avaluar el desconfort tèrmic així com les les seves causes, i proposar alternatives i accions valorades tècnica i econòmicament per a la millora de la climatització en general de l’edifici. Amb aquest treball el municipi disposa d’un document de guia per aconseguir un equipament amb més confort tèrmic.


L’edifici del museu Thermalia està ubicat a la Plaça Font del Lleó i disposa de tres plantes sobre rasant. L’equipament es divideix en dues parts connectades per un nucli central, una part dedicada a museu i sales d’exposicions i una altra destinada a tallers didàctics, despatxos, i magatzem. L’edifici té una particularitat referent al subministrament de la calefacció ja que aprofita l’energia de les aigües termals que hi ha al subsol.

El treball planteja dues fases per la seva execució. La primera fase recull una sèrie de mesures considerades prioritàries a realitzar a curt termini amb una inversió de 27.600 euros, i una segona fase amb diferents escenaris en funció del resultat de les mesures que s’hagin fet a la primera fase. Els escenaris d’aquesta segona fase oscil·len entre uns valors d’inversió de 49.700 i 130.800 euros.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

caldes de montbui

Els nostres reportatges

El Mollet torna a 1a Catalana amb un projecte il·lusionant Més info

El Mollet torna a 1a Catalana amb un projecte il·lusionant

Si parlem de Mollet del Vallès, no podem passar per alt la ...

Blancs i Blaus protagonistes de la festa major de Granollers Més info

Blancs i Blaus protagonistes de la festa major de Granollers

Gran La Festa Major de Blancs i Blaus promou l’enfrontament amistós entre ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res!   ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès