Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Es suspenen totes les sessions de l'obra teatral 'Pedra i Sang' de Sant Cugat del Vallès a causa dels diversos casos de covid

20 Desembre 2021 Redacció: Puntvallès

Població: Sant Cugat del VallèsL'entitat Amics de Pedra i Sang, de forma conjunta amb l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, ha anunciat la cancel·lació de totes les funcions de la 20a edició del clàssic teatral "Pedra i Sang" a causa dels diversos casos de covid detectats entre els membres de la companyia.

L'entitat suspèn l'obra prevista pels dies 25, 26, 27 i 28 de desembre, després que l'any passat la situació epidemiològica va fer que les sessions no es poguessin programar.

La cita relata l'assassinat de l'abat Biure en mans del noble Berenguer de Saltells la Nit de Nadal de l'any 1350 mentre oficiava la Missa del Gall al Monestir de Sant Cugat.

Des de l'any 2000 es rememoren els fets amb una representació teatral que per segon any consecutiu ha quedat suspesa.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sant cugat del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès