Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Es redueixen a més de la meitat els grups escolars confinats del Vallès des de l'octubre

19 Novembre 2020 Redacció: Andrea RodríguezA finals d'octubre els grups confinats al Vallès Occidental i l'Oriental ascendien a 459. Una xifra molt alta ja que encara ens trobàvem sense cap limitació. No obstant, i des de les noves mesures preses i la semipresencialitat d'alguns centres, a dia d'avui els grups confinats es troben en 240. Una xifra que encara és alta, però ha descendit molt en dos mesos. En total hi ha 35.466 persones confinades, una dada que no es correspon a la de l'octubre ja que eren 71.477 persones confinades. No obstant, actualment hi ha tres centres tancats -A Salàs de Pallars, a Lleida i a Vilaverd- dels 5.131 centres que hi ha. La darrera setmana hi ha hagut 3.410 persones positives, les quals 270 corresponen als docents. 

Si ens fixem en el Vallès Occidental, és la comarca dels dos Vallès la qual té més grups confinats, en concret són 135. A les diferents escoles no hi ha un nombre molt elevat de casos, com passava a l'octubre. Del Vallès Occidental, l'institut que acumula més grups confinats és l'Escola Joan Sallarès i Pla a Sabadell, amb 5 grups confinats, és a dir, 91 persones confinades. A Sabadell també trobem l'escola La Romànica, la qual acumula 4 grups confinats i 69 persones confinades. També seria exemple l'escola La Nova Electra a Terrassa amb 4 grups confinats i 79 persones confinades. Generalment, s'ha produït un descens significatiu als centres escolars, on podien haver fins a 24 grups confinats en un mateix centre. Seguidament, la majoria de centres no tenen cap grup confinat, segurament degut a les mesures aplicades pel Govern. 

D'altra banda, si anem cap al Vallès Oriental (105 grups confinats), acumula unes dades inferiors a la del Vallès Occidental (135 grups confinats). De manera majoritària, totes les escoles i instituts no acumulen un gran nombre de grups confinats, excecpte l'Institut Marina el qual té 7 grups confinats amb 175 persones confinades. Seguidament, amb 4 grups confinats hi ha el Baix Montseny de Sant Celoni i el SEK Catalunya de la Garriga amb 73 i 75 persones confinades respectivament. Els grups confinats han tingut un gran descens i la gran majoria dels centres no tenen cap grup confinat, cosa que a l'octubre no es podia dir el mateix. 

Finalment, per poder saber si algún centre en concret té un grup confinat, és important veure-ho a la pàgina de la Generalitat al Traçacovid. És informació actual que es va actualizant per saber les dades en tot moment sobre els casos als centres escolars a Catalunya. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Serveis de desinfecció Covid-19 en comerços Més info

Serveis de desinfecció Covid-19 en comerços

Servei de Neteja Pere i Àngel    Equip de desinfecció d'interiors Covid-19 ...

El sindicat de la nova normalitat Més info

El sindicat de la nova normalitat

Article d'opinió: Raül González, Responsable de Comunicació de CCOO al Vallès Oriental, ...

No ets tu, és el teu cervell Més info

No ets tu, és el teu cervell

Podem reprogramar el nostre cervell per canviar la nostra realitat. Toñi Sáez, ...

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit Més info

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit

Molts som els que hem viscut una reforma a casa nostra. Per ...

Granollers se suma de nou a la Marató de l’Estalvi contra la pobresa energètica Més info

Granollers se suma de nou a la Marató de l’Estalvi contra la pobresa energètica

L’Ajuntament de Granollers participa un any més en la Marató de l’Estalvi ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès