Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

ERC proposa una Marca Granollers, protegir el comerç local, potenciar-lo als barris, esdevenir ciutat de fires i congressos

16 Maig 2019 Redacció: 

La candidatura liderada per Núria Maynou vol treure de l'estancament Granollers reformulant el Parc Firal, atraient esdeveniments esportius, culturals i comercials vinculats al territori i apostant amb decisió pel comerç de proximitat existent i de nova creació, especialment als barris.

 

ERC ha presentat les seves propostes en matèria econòmica i de comerç avui, en una roda de premsa al Mercat de Sant Carles. En ella, la candidata Núria Maynou ha reivindicat la necessitat de centrar les propostes econòmiques de la ciutat en la creació de llocs de treball a la ciutat, així com de millorar les condicions laborals. Maynou creu que per generar elements de cohesió, cal col·laborar amb tots els agents implicats: Institucions, associacions i ciutadania.

 

Maynou també ha reivindicat la necessitat de protegir amb més força el comerç local i de proximitat. La candidata a l'alcaldia considera que aquest és el model de comerç que fa que la ciutat tingui vida.

 

Per la seva banda, Enric Gisbert, número 4 de la candidatura, ha desglossat en cinc punts les mesures més importants per fer de Granollers una ciutat viva i dinàmica: Primerament, crear una Marca Granollers per situar la ciutat, a través d'una col·laboració público-privada. En segon lloc, atraure esdeveniments esportius, culturals i comercials sostinguts en el temps. En tercer lloc, crear fires i congressos a la ciutat, vinculats amb el territori i de valor afegit, buscant relacions amb l'entorn del sud de França i dels Països Catalans.

 

En aquest sentit, Gisbert ha afegit que el quart punt, fonamental per a dur a terme els anteriors, és replantejar l'espai firal actual per crear un Parc Firal. Per últim, en matèria de comerç, Gisbert ha expressant la necessitat de defensar el que existeix actualment, amb estreta col·laboració amb les associacions exixstents, així com ampliar les zones comercials de la ciutat a tota la trama urbana, per tal d'enfortir un model diferenciat de comerç de proximitat, únic a Granollers.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019 Més info

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019

Les Festes de la Sega de l'Arròs de Les Terres de l'Ebre ...

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés Més info

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés

Del 27 de setembre al 6 d'octubre se celebrarà el Festival Internacional ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès