Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Endinsar-se en un bosc a la Biblioteca de Matadepera

26 Febrer 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: MatadeperaLa Biblioteca Àngel Guimerà de Matadepera organitza des del dillus 22 de febrer i, fins al 22 de març una exposició que amb el títol "Dins del bosc" permet als seus visitants endinsar-se en un bosc i jugar a descobrir personatges de la literatura, però potser també d'altres sorpreses. La instal·lació proposa un joc de recerca de personatges de la tradició oral a dins d'una il·lustració d'un bosc. Per jugar hi ha 4 postals que conviden a trobar els personatgs indicats. La instal·lació s'acompanya de textos sobre boscos i de llibres.

L'exposició està produïda per Tantàgora, conjuntament amb Roser Ros, Miguel Bustos i Andrea Gusi, i es podrà visitar a les hores d'obertura de l'espai (de dilluns a dissabte de 10.00 a 13.00h i de dilluns a divendres de 16.30 a 20.30h). Està adreçada a tothom, però especialment a les famílies amb infants a partir de 4 anys. 

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

matadepera


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès