Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Emocionant final a la última cursa de la challenge Massi XC Series a l'Ametlla del Vallès

22 Octubre 2019 Redacció: puntvalles.com

Població: L'Ametlla del Vallès

Aquest diumenge es posava punt final a l´edició 2019 de la Challenge Resistència Massi XC Series By Inverse amb la Cursa la riereta a l´Ametlla del Vallès .

I fins l´últim segon hi va haver lluita per la victòria , en categoria equips masculins els Campions finals del Campionat ( Medina Competició ) es van trobar  primer amb el domini d´un equip jove

els Jagerbikers (Marc Brustenga , Biel Farré ) que van dominar fins patir una punxada que els va fer retrocedir més d´una volta , però això no va impedir que intentessin la remontada i de fet els hi va faltar 1,2 segons per assolir-ho , aconseguint volta ràpida en la penúltima volta  (Premi especial 100€) , que tenia controlada fins aquell moment Albert Soley (TBikes) i que no va poder ni optar a replicar .  Final molt emocionant entre els dos equips .

Tot això en un circuït que s´havia posat molt difícil per la pluja caiguda la nit anterior i que feia que fós una lluita èpica el resistir les 3 H en aquestes condicions , dia doncs d´autèntic biker !!!

Roberto Fidalgo del Medina Triatló es va tornar a mostrar intractable en categoria Individual , guanyant clarament i enduent-se el títol de campió .

Bona lluita en categoria equips promeses on “els Gambas ” es podien imposar als “Fire riders” per només 38 s encara que aquests últims s´enduien la general de la Challenge .

En Equips mixtes guanyava el team Vincles (el més animat del paddock , amb música , animadores , i molta festa ) de Laia riera i Oscar Fernandez .

I en categoria femenina les Mejjas aconseguien victoria i campionat (Carme Riera , Noelia Vergara i Zaira Boter)

En individual Masters 40 Juan Antonio Delgado  (Catedra Bikes) s´imposava davant Jose Fuentes (Medina Competició)  i s´enduia la general del campionat .

I en Master 50 victòria de Vicente Sanchez (Templo del Bike) s´imposava davant d´en Santi Ribot (CTG) que va fer una gran remuntada final i el campionat se l´enduia en Manuel Gomez (Medina CC) .

Mèrit molt de mèrit als participants de la 1 H resistència infantil , que van sortir en pitjors condicions i van resistir com campions .

Agraïr la col.laboració del grup Esportiu Baligabalaga i T-Bikes per l´organització d´aquesta cursa amb el suport directe de l´ajuntament de l´Ametlla del Vallès i de KH7 Sport ,

i com no de tots els col.laboradors i patrocinadors oficials del campionat .

El  2020 es presenta com any de creixement i consolidació de campionat , amb més curses i novetats !!!!

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental