Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Els sindicats UGT i CCOO han convocat per aquest dijous unes aturades al centre de tractament de Correus a Sant Cugat del Vallès

22 Setembre 2021 Redacció: Puntvallès

Població: Sant Cugat del VallèsEls sindicats UGT i CCOO han convocat per aquest dijous un seguit d'aturades en els torns de matí, tarda i nit al centre de tractament de Correus a Sant Cugat del Vallès.

En un comunicat, denuncien que des de l'1 d'agost l'empresa ha reduït el nombre d'autocars que connecten el centre amb la ciutat de Barcelona, a la vegada que punts de sortida i horaris d'anada i tornada.

Això incompleix, asseguren, l'acord del 3 de març de 2003 (Protocol d'Acord sobre els principis i els criteris per a la implantació del Pla d'Automatització de Catalunya), en què s'establia que qualsevol canvi en aquest aspecte s'hauria de negociar amb els representants dels treballadors.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sant cugat del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès