Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Els portals corporatius i l'internet de la UAB han deixat de funcionar degut a un hackeig

11 Octubre 2021 Redacció: Puntvallès

Població: Cerdanyola del VallèsUn ataca informàtic deixa aquest dilluns al matí els serveis interns de la Universitat Autònoma de Barcelona sense servei.

Segons han detallat fonts del centre a l'ACN, no ha transcendit l'origen de l'anomalia, i durant aquets matí els responsables de sistemes i del rectorat treballen per detectar-la.

Ara per ara no funciona cap dels portals corporatius i s'ha anul·lat l'accés a la xarxa des de les facultats i altres equipaments universitaris, si bé no s'han vist afectats altres sistemes com els punts de control d'accés, entre d'altres.

El centre informa els usuaris a través dels perfils a les xarxes socials, en què es recomana desconnectar tots els serveis vinculats a la UAB, inclòs el núvol, per evitar que la infecció s'estengui.

A més, es demana que si algun usuari ha rebut un fitxer anomenat http:\/\/Readme.READ i que s'ha desat a l'escriptori, així com fitxers amb extensió .uab, s'apaguin els ordinadors i s'avisi al servei informàtic.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

cerdanyola del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès