Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

“Els Pastorets” al Teatre Auditori de Granollers, els dies 1, 2 i 3 de gener

28 Desembre 2015 Redacció:Amics dels Pastorets torna a oferir el conte més nadalenc en versió de J. M. Folch i Torres, sota la direcció, per segon any, de Pablo Bravo, que continua amb el propòsit d'oferir un espectacle familiar lleuger (té una durada d'una hora i mitja, més curt que en anys anteriors) i entretingut. Ho fan possible un equip de 300 persones, entre actors i actrius de totes les edats, i tots els col·laboradors. L'Agrupació Sardanista és l'entitat convidada en aquesta ocasió i per això tindrà diverses aparicions al llarg d'un muntatge en el qual la música en directe tindrà un paper preponderant: set músics, la coral dels Pastorets (dirigida per Vanessa Villanueva) i la sorpresa: una batucada que es convertirà en la banda sonora de l'obra. El grup Batuca L'Olla, de Cànoves i Samalús,  posarà ritme i tensió a les peripècies d'en Lluquet i en Rovelló. 
 
Altres novetats seran una més gran presència a l'escenari de l'elenc infernal i, sobretot, l'empenta que es dóna als actors adolescents i joves. L'entitat presidida per Imma Ortega, conscient de la importància de cuidar el planter que puja, troba així relleu per a alguns dels papers històrics. Les funcions dels Pastorets (que ofereixen una entrada familiar a preu reduït) tindran lloc al Teatre Auditoriels dies 1, 2 i 3 de gener, a les 7 de la tarda.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès Més info

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès

Quines activitats es fan per la Castanyada / Halloween al Vallès? Trobaràs ...

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell Més info

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell

La Fira de Nuvis de Sabadell 2019 es diu Fira Nuvis Vallès ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès