Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Els jugadors de futbol 7 del benjamí A de la PBB La Roca guanyen la Lliga a falta d'un partit

9 Juny 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: La Roca del VallèsEls jugadors de futbol 7 del benjamí A de 3ra divisió de la PBB La Roca guanya la lliga a falta d'un partit. Tots ells són jugadors de segon any de benjamí, de manera que la següent temporada seran alevins.

Durant tot el transcurs de la lliga, la PBB La Roca ha estat sempre al capdavant de la classificació. Cada partit s'ha jugat amb la màxima intensitat possible i els resultats de cada jornada ho corrobora. 

Aquest any, degut a la situació d'emergència sanitària i un inici de temporada on no es podien fer partits, es va decidir que només es faria una volta, i no dos com normalment es fa. Per aquest motiu, la PBB La Roca és la guanyadora de la lliga, per davant del E.C Granollers que quedarien segons a la classificació, gràcies al "goal average" (diferència de gols).

Els seus entrenadors, Pol Noguera i Carlos Rodríguez, estan molt satisfets d'haver aconseguit guanyar la lliga després d'un any d'incertesa. A més, els nens estan molt contents d'haver-la guanyat, sent la primera. 

Enhorabona, campions!

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

la roca del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès