Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Els i les alumnes de l'Institut El Sui Cardedeu participen en un projecte de recuperació d'amfibis al parc de la Serreta

11 Juny 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: CardedeuL'alumnat de l'Institut El Sui de Cardedeu ha participat en una activitat per protegir i conservar els amfibis i els seus hàbitats. Junt amb el personal de la Societat Catalana d'Herpetologia (SCH), han col·laborat en el projecte Amphibia, que ha consistit en una primera part d'aprenentatge a l'aula i en una segona de pràctiques per estudiar i conservar aquest grup de fauna tan amenaçat.

Durant el matí d'ahir, l'alumnat i el personal de la SCH van restaurar i millorar dues basses petites del parc de la Serreta, situades a banda i banda del tobogan i prop de l'amfiteatre. Aquestes basses temporals fins ara no tenien prou superfície ni fondària per acollir amfibis. L'acció va consistir en l'ampliació de les basses i la millora dels canals per on arriba l'aigua, creant un hàbitat perquè s'hi puguin reproduir.

L'actuació està considerada una SBN (Solucions Basades en la Natura) en la qual, al mateix temps que es resol un problema de drenatge de la zona superior de la Serreta (escorrentia), es crea un nou hàbitat idoni per la reproducció dels amfibis (foment de la biodiversitat).

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

cardedeu


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès