Els gimnastes del CNG sumen 7 medalles a la primera cita de Copa Catalunya

4 Març 2020 Redacció: puntvalles.com

Imatges: CNG

Població: Granollers

Fins a 7 ocasions els gimnastes d’artística del Club Natació Granollers van pujar al podi de la 1a Fase de Copa Catalunya, que va tenir lloc dissabte 29 de febrer a Salt. Sens dubte, bona actuació dels granollerins en aquest inici de temporada, que van sumar 2 medalles d’or, 3 de plata i 2 de bronze.

A la màxima categoria de Via Olímpica, al nivell VO2 hi competia Eduard Serrano, que va aconseguir penjar-se la medalla d’or, destacant en l’actuació de paral·leles on va obtenir la seva millor nota.

En categoria de Base, Alejandro González i Abel Samper van compartir podi al nivell B6, enduent-se l’or i la medalla de plata, respectivament. Al B5, Gabriel Samper es va penjar el bronze. Destacar, per altra banda, la setena posició de Pep Masjuan a B2, mentre que al nivell B3, Kirian Mesas va ser 14è; Valentí Noguera, 15è, Marc Armengol, 20; aconseguint una 5a posició per equips.

Pel que fa a la categoria de Promoció, plata per Llorenç Roig a P4, mentre que els seus companys van fer un 4t lloc per Aleix Solanelles, un 5è per Pau Vila, i un 9è per Albert Boixedera que, formant equip, van aconseguir pujar al segon esglaó del podi. Medalla de plata també per David Cerdan a P5. I destacar la 19a posició de Biel Tanya a P3.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental