Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Els establiments de l’Associació de Comerciants Congost enceten una nova activitat: el “Botigueja”

8 Octubre 2019 Redacció: puntvalles.comLa campanya vol promoure el comerç de barri i l'ús de la llengua catalana

Aquesta tardor l’Associació de Comerciants Congost, el Servei Local de Català i l'Ajuntament de Granollers posen en marxa l’activitat “Botigueja als comerços de Congost”.  Es tracta d’una campanya lúdica per promoure el comerç de barri i de l’ús de la llengua catalana i consta de dues fases principals.

La primera etapa, “Botigueja als comerços de Congost i mira qui parla!”, tindrà lloc d’octubre a principis de 2020. Consistirà en la publicació, a les xarxes socials, de diversos vídeos protagonitzats per botiguers presentant una petita selecció dels productes i serveis que ofereixen. 

La segona fase, “Botigueja als comerços de Congost i mira què tinc!”, es durà a terme durant la primavera de 2020 i consistirà en un joc de llengua amb un cartell, que inclourà un enigma o una pregunta diferent per a cada establiment relacionada amb un dels productes esmentats al vídeo. Els clients i participants hauran d’entrar a la botiga per respondre aquesta  pregunta de vocabulari i emplenar una butlleta. Entre les persones encertants se sortejaran diversos premis de l’Associació de Comerciants Congost. El sorteig i el lliurament de premis es farà en el marc d’una festa que es farà per Sant Jordi a Congost.

L’Associació de Comerciants Congost, el Servei Local de Català i l'Ajuntament de Granollers col·laboren per fomentar el comerç de proximitat i afavorir l’ús de la llengua catalana a la zona des de 2018, quan van dur-hi a terme el joc de llengua “Endevina-la!”. Des d’aquest 2019 el Servei Local de Català de Granollers, del Consorci per a la Normalització Lingüística, hi desenvolupa un Pla Ofercat de foment de l’ús de la llengua catalana als comerços.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers

Els nostres reportatges

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès Més info

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès

Quines activitats es fan per la Castanyada / Halloween al Vallès? Trobaràs ...

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell Més info

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell

La Fira de Nuvis de Sabadell 2019 es diu Fira Nuvis Vallès ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès