Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Els dos projectes de Biblioteques de Granollers aconsegueixen el suport de Bibliolab

12 Gener 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: GranollersBiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l'accés al coneixement a través de l'experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania. 

Els dos projectes presentats per Biblioteques de Granollers han obtingut el suport del programa Bibliolab de la Diputació de Barcelona. El primer d'aquests és BiblioMobilitat, el nom del projecte que ha impulsat conjuntament amb l'associació Granollers Pedala, que proposa una reflexió sobre la ciutat i l'entorn urbà a partir de l'anàlisi de la mobilitat al voltant de lesbibliotques. De manera que, l'estudi dels desplaçaments serà el punt de partida per a una apoximació crítica i propositiva a l'espai urbà de la ciutat i a la configuració dels carrers, i a una major comprensió i sensibilització respecte la problemàtica de qualitat de l'aire estretament lligada a la mobilitat. 

El segon projecte és Post-Data LAB, que es fa conjuntament amb l'Associació Cultural Tramoia. Va dirigida al públic jove, entre 16 i 21 anys, que formen part dels programes de formació i inserció (PFI) del Centre Vallès. És un perfil poc usuari de les biblioteques, i per tant el projecte pretén acostar-los a aquests equipaments alhora que treballen en processos de co-creació. Els joves treballaran sobre el concepte de COL·LAPSE amb 3 artistes residents a Roca Umbert fàbrica de les Arts de diverses disciplines: Montse Tomàs (materials), Nataly Prada (fotografia) i Junyi Sun (moviment). Treballaran sobre el col·lapse i la seva representació en diferents formats i llenguatges artístics. 

Els dos projectes ja han començat i es preveuen que finalitzin al maig de 2021.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers

Serveis de desinfecció Covid-19 en comerços Més info

Serveis de desinfecció Covid-19 en comerços

Servei de Neteja Pere i Àngel    Equip de desinfecció d'interiors Covid-19 ...

El sindicat de la nova normalitat Més info

El sindicat de la nova normalitat

Article d'opinió: Raül González, Responsable de Comunicació de CCOO al Vallès Oriental, ...

No ets tu, és el teu cervell Més info

No ets tu, és el teu cervell

Podem reprogramar el nostre cervell per canviar la nostra realitat. Toñi Sáez, ...

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit Més info

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit

Molts som els que hem viscut una reforma a casa nostra. Per ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès