Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Els consistoris de les ciutats del Besòs s'han ajuntat per a ajudar a les mares que viuen amb fills al carrer

24 Novembre 2021 Redacció: Puntvallès

Població: BadalonaEls ajuntaments de les ciutats del Besòs –Sant Adrià de Besòs, Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Montcada i Reixac– s'han aliat amb entitats del tercer sector per donar una alternativa de vida a mares amb fills al seu càrrec que viuen al carrer.

L'objectiu és afavorir la seva reinserció a la societat, facilitant-los un habitatge i formació perquè puguin trobar feina.

El projecte arrenca amb 10 mares i els seus fills i l'objectiu és que es puguin afegir noves famílies monomarentals quan aquestes assoleixin els objectius i alliberen recursos econòmics.

La inversió prevista per als pròxims tres anys és d'1 MEUR, que financen els consistoris participants, l'Ajuntament de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

badalona montcada i reixac sant adrià de besòs santa coloma de gramenet


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès