Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Els Blaus se'n duen la Festa Major de Granollers

4 Septembre 2017 Redacció:Després de tres anys de victòria blanca. La colla blava ha guanyat la Festa Major. Han estat nou dies d'intensa festa, convivència, bona entesa i un exemplar savoir faire entre la colla blanca i la colla blava. 

Blaus ha guanyat la Festa Major 2017! Així ho ha donat a conèixer l'speaker Pep Callau aquesta mitjanit des del balcó de l'Ajuntament. Un veredicte que ha començat amb aquestes paraules, escrites pel relator de la festa, Donat Putx: "Benvinguts, Petits Corsaris i grans bandarres que seguiu la fe d’un Sant amb porró! Benvingudes, Guapes i Encantadors, Draguets i Ganxets! Bèsties de foc i d’aigua, dimonis amb folre i manilles, punks de postal i puntaires psicodèliques: durant nou dies Granollers no ha estat la ciutat grisa, perquè vosaltres no ho heu permès. Aquesta és una festa amb traques i arrossos, ‘sentimiento’ blau i salsa blanca. És la festa de l’imbècil que desmunta barres i la del sambeiro ‘vacilón’, la festa del rajoler ajupit i la del bastoner erecte.

Una festa que és teva, meva i de ningú. Tic-tac-tic tac... Ha arribat l’hora de la veritat, el moment del veredicte. Però tan se val si la fumata és blanca o blava, perquè a la Festa Major de Granollers no perd mai ningú!!! I ara cal escoltar el veredicte de la Festa Major 2017: El jurat, després del procés de deliberació ha acordat que la colla guanyadora de la Festa Major 2017 és la Colla dels Blaus!"

El veredicte, el va emetre un jurat que va valorar els actes de competició, que no són determinants alhora de decidir la colla guanyadora, i els actes organitzats per les colles en els àmbits de la diversitat, la cooperació, la innovació i la mateixa organització. Aquest jurat va considerar que la Festa Major 2017 havia de ser blava i, per tant, com a guanyadors de la festa major els Blaus escolliran qui farà el pregó l'any que ve.

El jurat estava format per onze persones, presidit per l’alcalde, la regidora de Cultura com a vicepresidenta, un moderador/a, un secretari/a, cinc vocals vinculats al món associatiu de la ciutat, una persona de la colla dels Blancs i una altra de la colla dels Blaus.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Fresc Festival Sabadell 2019 Més info

Fresc Festival Sabadell 2019

Al Juny arriba el Fresc Festival 2019, el Festival de música, ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res! Temps ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès