Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Els alumnes de 3r d'ESO dels instituts de Montcada i Reixac es formen en premonitoratge esportiu

23 Febrer 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: Montcada i ReixacUna trentena d'alumnes de tercer d'ESO dels instituts La Ribera, La Ferreria i Montserrat Miró i de La Salle de Montcada i Reixac participarà durant el segon trimestre en un curs de formació per ser monitors/es en l'àmbit esportiu. Aquest jovent forma part dels programes de diversificació curricular, en el marc del Dispositiu Local de Transició Esocla-Treball (DILTET), i és el primer cop que s'ofereix formació en aquest àmbit per a aquest tipus d'alumnat, ja que en anteriors ocasions s'han fet tastets sobre monitoratge, però no tan enfocat a la vessant esportiva. 

El temari de la formació gira al voltant del joc, l'esport i l'activitat física, el perfil de monitor/a en activitats esportives, les capacitats condicionals (velocitat, resistència, força i flexibilitat), així com recursos pràctics per fomentar el joc i l'esport en edat escolar. Els grups dels instituts La Ribera i La Ferreria fan els classes al camp de futbol de La Ferreria; el de l'Institut Montserrat Miró a les instal·lacions del centre i al pavelló Miquel Poblet; i el de La Salle a la mateixa escola. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

montcada i reixac


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès