Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Els alumnes de 2n d'ESO de l'IES Maria de Bell-Lloc de Bigues i Riells reflexionen sobre els conflictes bèl·lics, a través d'un taller de la biblioteca municipal

13 Juny 2019 Redacció: RedaccioDimarts 11 de juny, els estudiants van participar en l'activitat DeBAT a BAT - la lluita dinamitzada per personal de la biblioteca a l'institut i en va sorgir un debat sobre guerres

 Dimarts 11 de juny, els alumnes de 2n d'ESO de l'Institut Maria de Bell-Lloc s'han enfrontat entre ells en una pugna literària. El personal de la biblioteca de Bigues i Riells ha visitat el centre amb l'activitat de la Diputació de Barcelona, Debat a bat - la lluita.


Aquest taller ha fet llegir i dialogar els joves per tal de desenvolupar el seu pensament crític a partir d'àlbums il•lustrats. La pugna ha versat sobre art, literatura i filosofia. Aquesta activitat, "la lluita", pertany a un univers de tallers que configuren el programa DeBAT a BAT.


“DeBAT a BAT, llegir i llegir-se” és un projecte impulsat per la Diputació de Barcelona, a partir de la idea i realització de Mon Mas, narradora oral i dinamitzadora de clubs de lectura. En concret, l'activitat d'avui pretenia fer reflexionar sobre les guerres i generar debat entre els assistents.


Des de la biblioteca municipal de Bigues i Riells s'han dut a terme diversos tallers BAT al llarg del curs tant a l'equipament cultural com a l'institut.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

bigues i riells

Els nostres reportatges

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès Més info

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès

Quines activitats es fan per la Castanyada / Halloween al Vallès? Trobaràs ...

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell Més info

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell

La Fira de Nuvis de Sabadell 2019 es diu Fira Nuvis Vallès ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès