Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El visionat de les càmeres de seguretat ubica, almenys, a dos dels acusats de la violació múltiple de Sabadell al lloc dels fets

7 Abril 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: SabadellEls pèrits ubiquen almenys dos dels quatre acusats de la violació múltiple de Sabadell al lloc dels fets la matinada del 3 de febrer de 2019. Jaward B. seria l'home que va assetjar la víctima a un bar de Sabadell i se la va emprotar al local ocupat de Can Feu. El visionat de les càmeres de seguretat i l'interrogatori dels Mossos d'Esquadra al mateix Jaward ho corroboren.

L'endemà dels fets, la policia també va troba una empremta "molt recent" d'un altre acusat, Redouane O., a l'habitacle on van violar la noia. D'altra banda, l'anàlisi de les dades del mòbil de la jove també la ubiquen al lloc. El peritatge mèdic ha confirmat que la víctima presentava diverses lesions, inflamació de la vagina i restes d'esperma compatibles amb la violació. 

 

Arxius de so adjunts:

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sabadell


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès