Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Vallès Occidental serà la primera comarca on es reobriran les cantines als instituts que fan jornada compactada

13 Juliol 2018 Redacció:El conseller d'Ensenyament s'ha compromès amb els alcaldes d'aquest territori a abordar aquesta mesura de cara el curs 2019 – 2020

El Vallès Occidental serà la primera comarca on el departament d'Ensenyament preveu reobrir les cantines dels instituts que fan jornada compactada. Ho ha anunciat el conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, després d'una trobada amb alcaldes d'aquest territori. El conseller ha explicat que el Consell Comarcal començarà a parlar amb els Serveis Territorials perquè aquesta mesura esdevingui una realitat el curs 2019 – 2020. Bargalló ha expressat la seva preocupació pels horaris d'alguns estudiants amb jornada compactada i ha explicat que s'està fent una avaluació de les seves conseqüències, tant positives com negatives. Alhora ha recordat que aquests estudiants es troben en plena formació intel·lectual, física i d'hàbits alimentaris i ha considerat essencial que puguin fer un àpat calent als propis centres. La mesura també obriria la porta perquè els alumnes de secundària que es troben en una situació econòmica i familiar complexa puguin optar a beques menjador.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Fresc Festival Sabadell 2019 Més info

Fresc Festival Sabadell 2019

Al Juny arriba el Fresc Festival 2019, el Festival de música, ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res! Temps ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès