Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El PSC de Terrassa lamenta que Ballart l'acusi "sense proves" amb l'objectiu de "treure'n rèdit electoral"

21 Maig 2019Els socialistes rebutgen reunir-se amb l'exalcalde i l'emplacen a "parlar del que calgui en qualsevol dels debats electorals" que se celebren a la població

El PSC de Terrassa lamenta que l'exalcalde i cap de llista de Tot per Terrassa, Jordi Ballart, l'acusi "sense proves" amb la voluntat de "treure un rèdit electoral". Ho ha explicat a l'ACN el cap de campanya dels socialistes, Javi García, que exigeix a l'exbatlle "que digui noms, cognoms i expliqui què vol dir quan parla de joc brut". García ha descartat reunir-se amb Tot per Terrassa i ha emplaçat Ballart a "parlar del que calgui" en qualsevol dels debats electorals que se celebren aquests dies a la ciutat. Tot plegat després que dilluns l'exalcalde anunciés que aturava la campanya temporalment a causa del "joc brut" de l'entorn del PSC.Javi García assegura que no és el primer cop que Ballart els acusa "sense personalitzar". Per aquest motiu exigeix a l'exalcalde que concreti i expliqui què vol dir exactament quan parla de "joc brut". Des del seu punt de vista està acusant-los sense tenir cap tipus de "prova" per "embrutar la imatge del PSC" i "treure un rèdit electoral".Pel que fa a les amenaces que Ballart afirma que ha rebut i al material de campanya malmès, García recorda que lamentablement en campanya aquesta mena d'episodis vandàlics són habituals. "A nosaltres també ens estripen cartells i la nostra seu també ha patit atacs, però mai hem acusat a cap partit polític sense proves". Per això exigeix a Ballart que "no tiri la pedra i amagui la mà". Pel que fa a la proposta de Tot per Terrassa per celebrar una reunió amb el PSC per abordar aquests episodis, ha explicat que no tenen previst accedir-hi i emplacen Balllart a participar en algun dels debats electorals que se celebren aquests dies a Terrassa. "Creiem que aquests són els espais idonis on poder confrontar idees i confrontar i parlar en públic i tothom pot sentir el que pensem sense amagar-nos", indica.Tot plegat arriba després de la informació que va aparèixer publicada en un mitja de comunicació local que apuntava que Ballart hauria percebut 48.900 euros procedents de dietes de la Diputació de Barcelona. L'exbatlle va assegurar que aquest article era difamatori i va alertar que al darrera hi ha persones properes al PSC. Per aquesta raó dilluns va anunciar que aturava la campanya pel "joc brut" del l'entorn del PSC. "No s'han de veure fantasmes on no els hi ha", considera el socialista que remarca que aquesta informació és pública i que el mitjà hi va accedir lliurement.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019 Més info

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019

Les Festes de la Sega de l'Arròs de Les Terres de l'Ebre ...

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés Més info

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés

Del 27 de setembre al 6 d'octubre se celebrarà el Festival Internacional ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

  Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res! ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès