Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El proper diumenge 11 d'abril torna la Jugatecambiental al Parc del Bosc de Can Gorgs a Barberà del Vallès

9 Abril 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: Barberà del VallèsLa Jugatecambiental al Parc del Bosc de Can Gorgs reprèn la seva activitat després de la Setmana Santa. Ho farà aquest diumenge 11 d'abril amb "Explora el parc", una proposta per conèixer els diferents racons i la diversitat ambiental existent al parc metropolità barberenc.

Amb tot un seguit de mesures contra la Covid-19, recordem que cada diumenge està disponible l'espai de joc, d'11.30 a 13.30h i una activitat, de 12 a 13h. A continuació es mostra el calendari d'activitats programat a la Jugatecambiental del Parc del Bosc de Can Gorgs per aquest diumenge i els propers caps de setmana:

  • 11 d'abril: Explora el parc
  • 18 d'abril: Cosmètica natural
  • 25 d'abril: Termòmetre del soroll
  • 2 de maig: Hotel d'insectes
  • 9 de maig: El conte dels ocells. Construïm menjadores
  • 16 de maig: Simulem un jardí a papallones
  • 23 de maig: Bioblitz Metropolità. A la recerca d'animals
  • 30 de maig: La fauna secreta del parc
  • 6 de juny: Aire net, mobilitat sostenible!

Barberà del Vallès es va sumar en 2018 a les Jugatecambientals de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Aquest és un projecte de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), coordinat pels diferents ajuntaments adherits (entre ells, Barberà del Vallès), adreçat al públic familiar, perquè, a través del joc, els parcs siguin espais d'aprenentatge i experimentació de la sostenibilitat ambiental. L'Ajuntament de Barberà assumeix, juntament amb l'AMB, l'impuls d'aquest projecte i l'organització d'algunes de les activiats que es faran.

La Jugatecambiental de Barberà del Vallès es duu a terme tots els diumenges d'11.30 a 13.30h, al Parc del Bosc de Can Gorgs. Totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripció prèvia.

El Parc del Bosc de Can Gorgs és un espai on totes les persones usuàries hem de compartir l'espai i gaudir d'ell amb totes les garanties sanitàries i de seguretat, per tal motiu cal recordar a les persones amb gossos que els han de portar lligats, respectar les zones habilitades per a infants i recollir els excrements de les seves mascotes per tal d'evitar problemes amb d'altres persones usuàries, i amb més incidència pel que fa a la presència de famílies amb infants a les zones habilitades o a la jugatecambiental els caps de setmana, emfatitzant que tenen un àrea per a gossos al costat del Parc del Bosc de Can Gorgs i la Torre d'en Gorgs. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

barberà del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès