Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El president Puigdemont recolza el projecte de Junts per Vilanova per a les municipals del 2019

12 Novembre 2018 Redacció:Roser Colomé, candidata i impulsora del nou projecte polític: “Vam acordar amb el President Puigdemont la necessitat d’unir idees i de comptar amb gent amb ganes de treballar en elles i superar les barreres de les sigles i dels partits”

Durant el dia d’ahir, dissabte 10 de novembre, una delegació de membres de Junts per Vilanova, formada per Roser Colomé, Roger Matute i Lluís Garcia, es van reunir a Waterloo amb el President Carles Puigdemont. L’objectiu de la trobada va ser explicar el nou projecte polític d’un conjunt de vilanovines i vilanovins per a les properes eleccions municipals del 2019. En aquesta ocasió, el programa polític de Vilanova del Vallès ha estat l’únic ‘representant’ del Vallès Oriental en la visita a Waterloo.

 

Roser Colomé, que encapçala el nou projecte municipal de Junts per Vilanova, va ser l’encarregada de presentar les principals línies d’actuació que el grup de treball està duent a terme des de ja fa alguns mesos. En aquest sentit, Colomé i el President Puigdemont van coincidir en que la viabilitat de Junts per Vilanova només serà possible si es construeix des del poble i es constitueix en un grup transversal amb un lideratge ferm i decidit. Tal i com explica Roser Colomé: “Vam acordar amb el President Puigdemont la necessitat d’unir idees i de comptar amb gent amb ganes de treballar en elles i superar les barreres de les sigles i dels partits”.

 

Amb el compromís de la delegació de Junts per Vilanova en aquesta manera de fer, el President Carles Puigdemont va traslladar el seu recolzament al projecte de Junts per Vilanova. Per a Colomé: “Fa més de trenta anys, la gent de la Vilanova del Vallès es va unir per a reclamar la seva independència dels municipis de La Roca del Vallès i de Montornès. Aquesta unitat, aquesta voluntat de construir un nou poble, és el nostre ADN. Tenim l’obligació moral i política - afirma Colomé - de fer com van fer els nostres avis i pares i treballar per aglutinar totes les sensibilitats, idees i projectes comuns per començar a treballar en un futur millor pel nostre poble”. Per a Junts per Vilanova, i els membres de la seva delegació desplaçats ahir a Bèlgica, “és important comptar amb el suport del President Puigdemont perquè, per damunt de tot, el que volem per a Vilanova del Vallès és comptar amb totes aquelles persones, públiques i anònimes, que creuen en la democràcia i els valors democràtics per fer política”.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019 Més info

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019

Les Festes de la Sega de l'Arròs de Les Terres de l'Ebre ...

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés Més info

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés

Del 27 de setembre al 6 d'octubre se celebrarà el Festival Internacional ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

  Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res! ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès