Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El polígon Can Roqueta de Sabadell se sotmetrà a una reforma integral amb un projecte de prop de 2,2 MEUR

29 Juliol 2019 Redacció: ACN - Sabadell


L’objectiu és millorar l’accessibilitat, sostenibilitat i seguretat de la zona propera al futur centre d’Amazon de Barberà del Vallès

Sabadell engegarà en breu la reforma del polígon Can Roqueta, situat al límit del polígon de Barberà del Vallès on Amazon instal•larà un gran centre de distribució. L’Ajuntament de Sabadell ha aprovat aquest dilluns l’expedient de contractació per posar en marxa les obres, pressupostades en 2,18 MEUR (milions d’euros) i cofinançades entre la Diputació de Barcelona, el consistori i l’Associació d’Empreses i Propietaris del Polígon d’Activitat Econòmica de Can Roqueta (AEPCRO). L’objectiu del pla de reforma és millorar l’accessibilitat, mobilitat, sostenibilitat i seguretat de a zona, així com facilitar la revitalització econòmica de l’àrea industrial de Sabadell. El termini d’execució de les obres és de dotze mesos.

El projecte preveu construir les dues rotondes que ja existeixen de forma provisional als vials principals de distribució, mentre se’n construiran dues més de temporals. També es contempla reduir l’amplada dels carrils de circulació per reduir la velocitat, augmentar el nombre d’aparcaments de vehicles, introduir passos de vianants i construir un tram de carril bicicleta. Aquestes mesures se sumaran, segons ha recordat el consistori, a l’ampliació de la línia d’autobús que connecta Can Roqueta amb el nucli urbà, i que ja està en marxa. Dins l’àmbit de la millora ambiental, es posarà enllumenat tipus led a diferents vials, s’ubicarà una estació de mesura de CO2 i es substituiran arbres en mal estat. La tercera línia estratègica, ha destacat l’Ajuntament aquest dilluns, està relacionada amb la millora de la imatge, de manera que es milloraran i renovaran elements d’urbanització, paviments de calçada, de voreres i de senyalització, mentre també s’introduiran càmeres de videovigilància per afavorir la seguretat.El projecte que ara ha començat el procés de licitació es complementarà després amb un segona actuació que inclourà la instal•lació de carregadors de vehicles elèctrics. Dels gairebé 2,2 MEUR que costarà el Pla Integral de modernització, la Diputació de Barcelona n’aportarà 1,7, mentre que més de 385.000 aniran a càrrec de l’Ajuntament de Sabadell i els gairebé 110.000 restants els aportarà l’Associació d’Empreses i Propietaris del Polígon d’Activitat Econòmica de Can Roqueta de Sabadell (AEPCRO).

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sabadell

Els nostres reportatges

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019 Més info

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019

Les Festes de la Sega de l'Arròs de Les Terres de l'Ebre ...

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés Més info

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés

Del 27 de setembre al 6 d'octubre se celebrarà el Festival Internacional ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

  Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res! ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès