Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El poder de l'esport per contribuir al desenvolupament dels pobles centrarà les jornades 'Goals for Africa'

8 Octubre 2019 Redacció: ACN - Barcelona


Fins l'11 d'octubre es faran diverses activitats, conferències i presentacions amb Victor Ochen, ambaixador de les Nacions Unides, com a convidat d'honor

Conferències, xerrades i presentacions formen part del conjunt d'activitats que fins l'11 d'octubre es faran en el marc de les jornades d'esport i cooperació 'Goals for Africa' a l'entorn de com l'esport pot contribuir al desenvolupament dels pobles per aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides. Organitzades per l'Associació Esportiva Ramassà amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès, les jornades tenen com a convidat d'honor Victor Ochen, ambaixador ODS de les Nacions Unides. Junt amb l'acte central que es va fer aquest dilluns a les Franqueses, altres actes destacats son la xerrada 'Esport i Desenvolupament' el 9 d'octubre a les instal·lacions del RCDE Espanyol, amb la participació de Victor Ochen i el periodista Xavier Aldekoa, o el Torneig per la Pau, que el 10 d'octubre es farà al Camp de futbol de la Zona Esportiva de Llerona.

Entre els actes previstos també hi ha una xerrada de Victor Ochen a l'Auditori Bellavista de les Franqueses a 250 alumnes de batxillerat i de cicles formatius sobre com l'esport pot ajudar en el desenvolupament dels pobles i, en concret, als infants i joves que viuen en zones de conflicte bèl·lic i que han tingut una experiència traumàtica relacionada amb la guerra.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

les franqueses del vallès

Els nostres reportatges

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès Més info

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès

Quines activitats es fan per la Castanyada / Halloween al Vallès? Trobaràs ...

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell Més info

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell

La Fira de Nuvis de Sabadell 2019 es diu Fira Nuvis Vallès ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès