Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Parc de la Font dels Oms, a Cardedeu, estrena jocs i espai web

26 Febrer 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: Cardedeufontdelsoms.cardedeu.cat és l'adreça del nou web del Parc de la Font dels Oms, a Cardedeu,  un espai natural de 7.300 m2 que s'itegra en el paisatge urbà i que constitueix una veritable aula d'aprenentatge a cel obert per fruir i aprendre al voltant de la natura.

L'espai web renovat ens acosta a aquest entorn natural i ens mostra, a través de fitxes interactives, la variada flora i la fauna que hi podem trobar. El tudó, la merla, el gaig, el pit-roig, el blauet, el rossinyol, l'ànec collverd, la ser d'aigua o el ratpenat d'aigua, són només alguns dels exemples d'espècies aniamls que podrem conèixer i, fins i tot, escoltar. 

El web es divideix en dos apartats, que fan obrir la mirada a dos paisatges i espècies diferents:

  • La ribera: zona de la riera que flueix la muntanya de Vallforners
  • L'alzinar: el mantell que cobreix gairebé tota la capçalera de Vallforners

Paral·lelament a la renovació de l'espai web, a la zona de jocs de la Font dels Oms s'ha instal·lat nous elements, d'entre els quals unes estructures de troncs que s'integren en el paisatge i que potencien la motricitat i la imaginació dels infants. L'actuació s'ha complementat amb la reparació i ampliació d'alguns dels jocs ja existents. L'actuació ha finalitzat amb nous plafons explicatius del parc natural. 

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

cardedeu


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès