El Movex Handbol Platja Granollers guanya el primer Arena 1000 de la temporada

19 Juny 2019 Redacció: Redacció

Imatges: Cedides

Població: Granollers

L’equip granollerí va vèncer a la final al Palletways Verallia Azuqueca, actual subcampió d’Europa, i es va emportar el campionat disputat a Orpesa de Mar, el primer de l’exigent circuit de l’Arena Handball Tour
El Movex Handbol Platja Granollers va aconseguir el passat cap de setmana guanyar al subcampió d’Europa, el Palletways Verallia Azuqueca, i va aixecar per segona vegada a la seva història un títol Arena 1000, un dels 5 tornejos estatals més importants de la modalitat. Els granollerins, campions del circuit Handball Tour 2017, van vèncer el conjunt de Guadalajara al ‘shoot out’ (24-22, 24-27 i 4-6) i es van treure l’espina de la final de l’Arena 1000 d’Oropesa de l'any passat, en la qual van caure als ‘shoot outs’ davant el mateix BM Playa Sevilla.
Una títol que encara té més mèrit si es té en compte que l’equip va disputar el torneig amb baixes importants com la d'Edgar Pérez. Els jugadors que van formar l’equip granollerí van ser Miquel Flores, Mamadou Gassama, Carles Asensio, Juan Antonio Guzmán, Ferran Cisneros i Ferran Hernández. També van comptar amb l'ajuda dels juvenils Jan Gurri, Didac Romero i Marc Vega. Les properes cites dels vallesans seran l’Arena 1000 de València, Bueu, Oriola, Cadis, i el Campionat d’Espanya que es celebrarà a Alacant.
L'mvp de la final va ser per a Marc Vega i l'mvp de torneig per al porter Juan Antonio Guzmán amb una actuació espectacular durant la final del torneig.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental