Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El mercat Sant Carles de Granollers estrena una web per comprar online

10 Juny 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: GranollersEl Mercat de Sant Carles de Granollers s'adapta als nous temps i ha decidit presentar la seva botiga en línia, la qual ja està disponible a la web mercatsantcarles.com. D'aquesta manera, l'objectiu és facilitar la compra i la distribució dels productes del mercat amb comoditat i seguretat mitjançant internet i el lliurament a domicili.

A través de la nova web mercatsantcarles.com tothom qui ho destigi podrà comprar en línia, escollint els productes i els rebran a domicili (pagant un determinat import en funció de la zona on visqui) o els recolliran al propi mercat (gratuïtament), evitant així les aglomeracions i el desplaçament.

La botiga ofereix un sistema totalment segur i permet el pagament amb targeta de crèdit i serveis com Bizum o Paypal.

La plataforma presenta els mateixos productes de qualitat que es venen a les parades i seran els mateixos paradistes els que preparin les comandes, fins i tot amb l'opció de personalització de la comanda ja que la plataforma permet afegir notes personalitzades als productes (la carn a tal fi, talls gruixuts, la fruita madura, etc.)

La venda en línia, canal fonamental pel comerç de proximitat

En aquests moments 10 parades del mercat ofereixen la venda en línia. S'espera que en els propers mesos la resta de paradistes se sumin a la plataforma perquè els hàbits de consum i de compra estan variant a conseqüència de la pandèmia i la compra en línia s'està configurant com un canal de venda fonamental, també pel petit comerç i el comerç de proximitat.

Horaris de repartiment i zones

Les franges establertes de repartiment són els dimeces i els divendres de 13 a 15 h i de 17 a 19 h i els dissabtes de 13 a 15h. Aquestes franges es podran ampliar en funció del número de comandes que entrin.

Les zones de repartiment són: Granollers, Canovelles, Parets, Lliçà d'Amunt, Lliçà d'Avall, Vilanova del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, l'Ametlla del Vallès, la Garriga i la Roca del Vallès.

15.000 euros en la digitalització del Mercat Sant Carles de Granollers

Aquesta nova iniciativa s'ha pogut fer gràcies al suport i la col·laboració de l'Ajuntament de Granollers i de la Diputació de Barcelona, els quals aposten per la promoció del comerç local. Així, s'han invertit 15.000 euros en la digitalització del Mercat.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès