Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Mercat de Mollet del Vallès participa al Gran Recapte d'Aliments 2021

22 Novembre 2021 Redacció: Puntvallès

Imatges: Ajuntament de Mollet del Vallès

Població: Mollet del VallèsPer segon any consecutiu, el Mercat Municipal de Mollet del Vallès participa al Gran Recapte dels Aliments que es durà a terme del 19 al 27 de novembre. Igual que ja es va fer a l’edició anterior, a causa de la pandèmia, les donacions seran exclusivament econòmiques i no amb productes. 

En aquesta edició, igual que l’anterior, els aliments frescos i proteics, com els ous, la carn, el peix i l’aviram, i també les fruites, hi tenen un protagonisme especial, ja que el format va canviar l’any passat i permet abastir també amb aliments frescos a les persones que més ho necessiten.

Des de divendres 19 de novembre es podran adquirir tiquets per valor de 3 euros a les diferents parades del Mercat Municipal de Mollet. El donatiu en diners realitzat a cada parada es convertirá, íntegrament, en producte fresc, que serà entregat a aquelles llars que més ho necessiten de Mollet a través de les entitats que actualment ja reparteixen aliments i que a Mollet són Caritas i Creu Roja.

Aquesta iniciativa és una campanya solidària que també compta amb el petit comerç local.

Enguany, i com a novetat, també s’han apuntat a la iniciativa solidària, a més del Mercat Municipal, establiments del teixit comercial local molletà com són Món Ibèric, Eco Bionia i el Forn i pastisseria Prat.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès col·labora i dona suport logístic, un any més, a Càritas i a la Fundació Banc dels Aliments en aquesta campanya solidària.

El Banc dels Aliments demana persones voluntàries per als supermercats col·laboradors durant els dies del Gran Recapte. Les inscripcions per fer tasques de voluntariat o de coordinació es poden fer aquí

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès