Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

EL KH-7 BM Granollers aconsegueix ser campió de la Lliga Catalana Infantil femenina i masculina

25 Maig 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: Granollers

El passat cap de setmana, 22 i 23 de maig, es va jugar la final de la Lliga Catalana Infantil Femenina i Masculina, on el BM Granollers ha estat el guanyador de les dues categories.

Per una banda, en la Lliga Catalana Infantil Femenina es van enfrontar el KH-7 BM Granollers i l'AEH Les Franqueses. Encara que el partit de l'anada va estar molt igualat, les granollerines van intentar donar el millor i van aconseguir guanyar 29 a 21 al final del partit. A la tornada va passar el mateix que a l'anada, i el Granollers va acabar imposant-se per 17 a 22, aconseguint així ser campiones de la Lliga Catalana Infantil Femenina.

Tot seguit, la tercera i quarta posició d'aquesta Lliga ha estat per l'Handbol Palautordera Salicru i l'Handbol Sant Joan Despí, respectivament.

Per l'altra, el BM Granollers Infantil Masculí, va disputar la final contra el FC Barcelona. L'anada entre aquests dos grans equips va ser molt igualada, encara que els granollers es van acabar imposant arribant a 28 a 26 al final de l'anada. A la tornada, que es jugava a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el FC Barcelona va ser qui va guanyar el partit, però no la Lliga. EL KH-7 BM Granollers es va proclamar també campió de la Lliga Catalana Infantil Masculina.

Tot seguit, la tercera i quarta posició d'aquesta Lliga ha estat per l'Handbol Bordils, com a tercer, i l'Avannubo BM La Roca, en quarta posició.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental