Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El granollerí Ivan Andrade inicia a Llevant Teatre de Granollers la seva gira per Catalunya

21 Maig 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: GranollersPartícules Paral·leles, de l'autor granollerí Ivan Andrade, espectacle guanyador de la darrera Mostra de Teatre de Barcelona, inicia el proper 29 de maig, al Llevant Teatre Granollers, la seva gira per Catalunya

L'espectacle

Partícules Paral·leles és un espectacle sobre com la tecnologia, la virtualitat i ara, darrerament, la pandèmia, han sacsejat la manera com vivim i ens relacionem entre persones.

Format per tres històries entrellaçades, cosides amb un mateix fil temàtic, l'exploració de les relacions humanes en aquest segle 21, l'obra investiga noves formes socials i models familiars que estan emergint a diferents indrets del món, fruit del ritme frenètic i sense pausa al que estem exposats en una societat que canvia a una velocitat de vertigen.

Públic i crítica coincidexen en que l'espectacle és d'una contemporaneïtat profètica, tot i haver estat escrit l'any 2017. Adreçat a públic jove i adult, combina humor i drama en una proposta ideal per compartir amb avis, pares i fills.

Després d'exhaurir localitats en la seva temporada de Barcelona, inicia al Llevant Teatre de Granolelrs una gira que el durà per diverses poblacions de Catalunya, abans de tornar a Barcelona per fer una segona estada.

Autor i Director

Ivan Andrade, nascut a Granollers, on va residir fins als 21 anys, és llicenciat com a Enginyer Microelectrònic a la UAB. Poc després de traslladar-se a Barcelona, inicia una carrera artística que el duu, inicialment, a ser un conegut actor a la televisió i als escenaris catalans.

Més tard, guanya una beca de la Fundació SGAE, amb la que es trasllada a Londres per cursar un Màster en Dramatúrgia i Direcció. És llavors quan funda la companyia The Amateurs, amb la que ha dirigit espectacles que s'han vist a Barcelona, Londres, París i Taiwan.

 

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès