Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Govern aprova modificar els termes municipals d'Aitona i Torres de Segre, i de les Franqueses i Cànoves i Samalús

2 Febrer 2021 Redacció: Puntvallès

Població: AitonaEls canvis es fan per adaptar-se a la realitat urbanística i territorial actual

El Govern ha aprovat modificar els termes municipals de les poblacions d'Aitona i Torres de Segre, per altra banda, modificarà també els de les Franqueses del Vallès i de Cànoves i Samalús. El consell executiu ho ha dut a terme després que els plens municipals així ho hagi acordat. Els canvis es basen a modificar un tram de la línia de terme i la consegüent segregació i agregació recíproca de territori entre els municipis. Aquests, s'executen per tal d'adaptar-se a la realitat urbanística i territori actual.

En les primeres poblacions, s'altera el terme municipal d'Aitona i de Torres de Segre en la zona urbanitzada situada a l'oest del Pantà d'Utxesa. En el segon cas, però, es modifica el terme municipal entre les Franqueses del Vallès i Cànoves i Samalús en el sector oest de la urbanització de Ca l'Esmandia.

El Departament de la Presidència és competent per fitar els termes municipals, d'acord amb el que estableix el Decret 244/2007, de 6 de novembre, pel qual es regula la constitució i la demarcació territorial dels municipis, de les entitats municipals descentralitzades i de les mancomunitats de Catalunya.

 

 

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

aitona cànoves i samalús les franqueses del vallès torres de segre


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès