Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Govern aprova modificar els convenis d'execució de les obres de l'escola la Mirada de Sant Cugat

23 Abril 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: Sant Cugat del VallèsEl Govern ha aprovat adaptar el conveni de l'escola La Mirada de Sant Cugat del Vallès i l'escola de Torrelameu (la Noguera). El primer centre té un pressupost ja aprovat de 5.200.000 euros a través d'un conveni amb l'Ajuntament de Sant Cugat per a construir un centre de tres línies d'infantil i primària. Pel que fa a Torrelameu, el conveni signat entre l'Ajuntament i Educació el 2020 establia les obres de construcció d'un espai polivalent i una aula a l'escola del municipi. En tots dos casos, s'han aprovat dues addendes que comporten millores pel que fa a la previsió dels terminis d'obertura dels centres educatius, com és el cas de Sant Cugat, o l'aportació econòmica que hi destinarà el Departament d'Educació, en el cas de Torrelameu.

En el cas de Sant Cugat, a través d'una addenda, s'adapta la vigència del conveni i el seu import a l'execució real de les obres de nova construcció. S'estableix també que l'Ajuntament es compromet a què les obres estiguin acabades a l'inici del curs escolar 2023-2024, enlloc les anualitats previstes inicialment en el conveni 2020 i 2021, que es duran a terme el 2021 i 2022, i d'altra banda, fruit de la millora del projecte d'obres, incrementa l'aportació econòmica del Departament d'Educació en 35.000 euros, amb la qual cosa es passa dels 165.000 euros d'aportació inicials als 200.000 euros. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sant cugat del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès