Weather Icon
( - )

El Fraikin BM Granollers, a la Final4 de Nantes

2 Maig 2016 Redacció:

El Fraikin BM Granollers ha aconseguit aquest dissabte, 30 d'abril, classificar-se per a la Final 4 de la Copa EHF, fent valer l'avantatge aconseguida al Palau d'Esports al partit d'anada.

L'equip granollerí es plantava com a favorit al Jysk Arena de Silkeborg amb una renda de 6 gols molt important a defensar al partit d'anada. Marc Cañellas era l'encarregat d'iniciar el marcador de l'encontre en el primer minut de joc. Tot i el bon inici català, el primer dels locals no es feia esperar i Hansen posava rapidíssimament el primer empat del partit. Ambdós equips es mostraven ràpids sobre la pista i concentrats, especialment un Fraikin que tenia com a objectiu controlar molt el tempo de l'encontre per a poder cuidar bé la renda favorable de 6 gols. Els 2 primers parcials eren favorables als danesos, que aconseguien anteposar-se 1 gol per davant (min 5, 4:3; min 10, 6:5). Seguidament, i tot i passar uns minuts molt encallats, els de Viver aconseguien un parcial de +3 amb gols d'Arnau Garcia i el capità David Resina. Això permetia els vallesans posar-se de nou en el partit per a no deixar escapar a un Silkeborg que es trobava massa còmode a la seva pista. Malgrat que els locals seguien dominant en el lluminós amb 3-4 gols d'avantatge, un gol importantíssim d'Adrià Pérez de contraatac i un darrer del veterà Àlvaro Ferrer a 5 segons del xiulet del final del primer temps, permetia el Fraikin anar a vestidors amb un resultat de 18:15, un resultat poc òptim però que convidava a tenir fe en una possible remuntada o el manteniment de la renda dels 6 gols.

El segon temps, però, no començava millor per a un Fraikin que anava a remolc i que, de fet, encara ho tenia més complicat que durant el primer temps. Durant el minut 39 de joc, els de Granollers se situaven 7 per sota en l'electrònic (24:17), fet que els feia perdre la renda d'or que tant havien de protegir. Els vallesans, però, van saber tenir el cap fred i apretar les dents fins i tot en els moments més durs fins a disminuir la renda a 5 amb un gol de Solé el minut 55. Els darrers instants de l'encontre han estat un còctel de molta tensió i patiment per als deViver, que perdien 32-26 a 40 segons del final i a l'espera d'una darrera possessió dels danesos. Sortosament, els de Silkeborog han fallat el darrer atac i això ha permès els vallesans aconseguir el bitllet per a la Final4 de Nantes gràcies al valor doble dels gols a camp contrari.

L'equip de Carlos Viver i Antonio Rama s'ha servit, doncs, de la renda de l'anada i s'ha classificat, així, per a la Final Four que tindrà lloc el propers dies 14 i 15 de maig a la ciutat francesa de Nantes. Els altres equips classificats són el Chambéry Savoie-Handball i l'HBC Nantes francesos; i el Frisch Auf Göppingen alemany!

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental