Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El CSETC posa en marxa la campanya “Pensa local, compra local a Cardedeu

15 Maig 2019 Redacció:L’objectiu és evidenciar que la compra a Cardedeu aporta beneficis a la comunitat. A través de vídeos es plantegen preguntes amb respostes sorprenents. Participa al concurs “I tu, què hi diries?”!

 

El CSETC posa en marxa la campanya “Pensa local, compra local” amb col·laboració de la Xarxa Começ Cardedeu per fer evident que la decisió de comprar al municipi aporta beneficis i repercuteix positivament a la comunitat, i al mateix temps, promoure la compra als comerços de Cardedeu.

 

Durant la campanya, que es posa en marxa aquesta setmana, es llançaran vídeos temàtics sobre comerç que plantejaran preguntes per participar en un concurs. Les persones que hi participin poden guanyar fins a 150 euros de compra a bescanviar als comerços locals. Per participar-hi, cal respondre correctament la pregunta plantejada als vídeos i dipositar la resposta als personatges de mida real que estaran repartits per la Fira de Sant Isidre, als quals se’ls ha de dipositar la resposta dins la urna.

 

Tots els vídeos es publicaran a Campanya “Pensa local, compra local” i al canal Youtube de l’Ajuntament de Cardedeu.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Fresc Festival Sabadell 2019 Més info

Fresc Festival Sabadell 2019

Al Juny arriba el Fresc Festival 2019, el Festival de música, ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res!   ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès