Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Consistori de Terrassa subvenciona més de trenta projectes culturals amb 200.000 euros

16 Setembre 2021 Redacció: Puntvallès

Població: TerrassaL'Ajuntament de de Terrassa ha anunciat la subvenció de 28 projectes de nova creació d'arts escèniques, música i arts visuals amb un import total de 200.000 euros. Es tracta d'unes ajudes vehiculades a través del Servei de Cultura i Terrassa Crea, i disset dels projectes ja es podran veure aquesta mateixa temporada artística.

La iniciativa pretén donar resposta a la necessitat d'impulsar línies de suport perquè la formació, el talent i la creació artística trobin espais per a la consolidació de projectes que contribueixin a la millora de l'expressió cultural. Els projectes presentats fins al 28 de març han hagut de respectar els principis de perspectiva de gèneres, accessibilitat i de sostenibilitat.

La convocatòria dels ajuts va comportar la presentació de 67 sol·licituds, dels quals se'n van admetre 28 i se'n van desestimar 39 després de l'avaluació dels projectes. Entre els motius principals per desestimar projectes trobem no haver presentat la documentació mínima requerida a les bases, no ajustar-se a l'objecte de les bases de la convocatòria i no haver assolit la puntuació mínima en els criteris d’avaluació.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

terrassa


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès