Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Consistori de Sabadell renovarà el passeig de la Plaça Major i l'entorn del mercat de Campoamor

23 Novembre 2021 Redacció: Puntvallès

Població: SabadellLa Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sabadell ha donat llum verda aquest dilluns a adjudicacions i licitacions arreu de la ciutat per un valor superior als 6 MEUR.

Entre els projectes més destacats hi figuren la renovació del passeig de la Plaça Major i l'entorn verd del mercat de Campoamor, però també la consolidació estructural i els tancaments exteriors de les naus interiors del Vapor Pissit, o la millora de l'arbrat viari, amb la intenció de plantar uns 1.164 elements.

En matèria esportiva, també es preveu la renovació de la gespa artificial de dos camps de futbol amb molt ús per part d'entitats de la ciutat, com ho són els dels barris de Sant Oleguer i de Merinals.

La reforma del passeig de la Plaça Major és un dels projectes que històricament han quedat encallats amb el pas dels anys, i que ara, si res no es torça, podrà veure la lluny.

Tot i que els detalls no s'han fet públics, cosa que l'Ajuntament preveu dur a terme en els propers dies, el projecte per repensar aquest espai del centre de la ciutat tindrà un pressupost de 1,26 MEUR, uns treballs que començaran passada la campanya de Nadal.

Pel que fa als Jardins del Sud, situats entre Espronceda i Campoamor, els treballs tenen un pressupost de 1,8MEUR. La intenció es fer revifar aquesta zona de la ciutat, situada al voltant del mercat de Campoamor.

Un altre dels projectes destacats és el Vapor Pissit, per al qual es destinaran 981.000 euros a la consolidació estructural i als tancaments exteriors de les naus interiors de l'equipament, situat al centre.

"Són projectes que són molts esperats i reivindicats", ha destacat el primer tinent d'alcaldessa, Pol Gibert.

En l'àmbit esportiu, es destinen 124.630,83 euros al projecte per a renovar la gespa artificial del camp de futbol de Sant Oleguer, mentre que al de Merinals s'hi destinaran 214.868,40 euros.

En el marc del projecte de millora de l'arbrat urbà, l'Ajuntament preveu plantar unes 1.164 noves unitats. Això suposa una inversió de 870.162,75 euros, uns treballs que tindran incidència en una vuitantena de carrers.

Pel que fa al mobiliari, es destinarà 120.000 euros a comprar elements com papereres, bancs i cadires de fusta, taules de pícnic i jardineres.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sabadell


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès