Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Consistori de Parets es gastarà al voltant de 30.000€ en l'avantprojecte i en una maqueta de la futura passera a l'antiga Tipel

14 Setembre 2021 Redacció: Puntvallès

Població: Parets del VallèsAra Parets ERC ha trobat indicis d'una possible fragmentació de contractes en l'adjudicació dels treballs de redacció de l'avantprojecte per fer visible i/o visitable l'obra de pop art d'Arranz Bravo i Bartolozzi, ubicada a l'antiga empresa Tipel, i en l'adjudicació del contracte de construcció d'una maqueta sòlida per contemplar el talús des d'on es podrien veure aquestes pintures.

I és que entre l'avantprojecte i la maqueta, el Govern de la moció es gastarà més de 30.000 euros, 15.000 + iva en l'avantprojecte i fins a 10.000 euros + iva en la maqueta sòlida.

Totes les adjudicacions s'han fet sense cap mena de licitació, com que no supera els 15.000 euros, i només sol·licitant un pressupost a una empresa.

Això sí amb l'informe favorable del director de l'àrea d'urbanisme, malgrat que hi ha suficients indicis que les dues adjudicacions formen part del mateix objecte, la passera de la Tipel, i que l'import de la maqueta està per damunt del preu mitjà de mercat, 10.000 euros + iva.

Amb les adjudicacions que s'han fet, els responsables d'Urbanisme s'han saltat, a priori, l'informe de la interventora municipal, que no està obligada a emetre un informe previ, a causa d'aquest import de contracte menor, però sí que pot realitzar la seva fiscalització com és preceptiu.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

parets del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès