Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Consistori de Granollers realitzarà sessions formatives en línia sobre la participació de la dona a l'esport

5 Octubre 2021 Redacció: Puntvallès

Imatges: Ajuntament de Granollers

Població: GranollersEl projecte d'esport i igualtat de gènere de l’Ajuntament de Granollers proposa a les entitats esportives de la ciutat quatre càpsules formatives.

Les dues primeres sessions aniran a càrrec de Pedrona Serra, especialista en les temàtiques de gènere, esport i coeducació. La primera formació es farà el 4 d’octubre i se centrarà en com fer front a l'assetjament sexual i a la discriminació.

La segona sessió, que es farà el 25 d’octubre, donarà eines per comunicar amb perspectiva de gènere.

Ingrid Hinojosa, especialista en les temàtiques de gènere i esport, i esport i inclusió social, farà la tercera sessió el 15 de novembre que tractarà sobre com millorar la participació de nenes, noies i dones a les entitats esportives.

I la darrera proposta serà el 13 de desembre, se centrarà en la incorporació de la perspectiva de gènere en l'organització d'esdeveniments, i anirà a càrrec de Susanna Soler, especialista en gènere, educació física i esport.

Totes les sessions es faran en línia de 18.30 a 20.30 h a través de la plataforma Zoom. Les persones interessades en participar-hi han d’enviar un correu a esports@granollers.cat

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès