Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El conseller d'interior diu que cal treballar per garantir una bona relació entre la ciutadania i els cossos de seguretat

19 Novembre 2021 Redacció: Puntvallès

Població: Mollet del VallèsEl conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, assegura que cal treballar per garantir l'equilibri de confiança mútua entre la ciutadania i els cossos de seguretat, sobretot després dels incidents que s'han registrat en els darrers mesos.

Elena ho ha dit en l'acte d'inici del curs acadèmic a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), a Mollet del Vallès, on ha destacat la necessitat de l'existència d'un clima de confiança entre policia i ciutadans per garantir una "seguretat plena".

En el seu discurs també ha destacat que cal vetllar per garantir el dret de la seguretat sense que aquest sigui només un "privilegi dels homes", i ha reforçat el paper de l'ISPC per esdevenir un centre de referència a nivell europeu.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès