Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El conseller Calvet i l’alcalde Josep Monràs acorden la construcció de 100 pisos socials a Mollet

18 Març 2019 Redacció:En una reunió celebrada ahir, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet i l’alcalde de la ciutat Josep Monràs, van acordar la construcció d’un centenar d’habitatges de lloguer social a la ciutat. En aquesta trobada, Calvet i Monràs també han parlat del projecte per millorar la mobilitat a la rotonda de La Vinyota i de l’Espai d’Interès Natural de Gallecs.

 

Pel que fa els terminis de la promoció d’habitatges, que es construiran al barri de Can Borrell, el període serà de tres anys. Aquest s’iniciarà el projecte de la promoció, el vinent començaran les obres i d’aquí dos ja es podran adjudicar els habitatges.

 

Un cop fet l’anunci, Josep Monràs, agraïa “la sensibilitat que ha mostrat el conseller per diferents qüestions que ens afecten a Mollet, i especialment vull agrair l’acord al que hem arribat per desenvolupar aquesta promoció d’habitatges que estarà dirigida especialment als joves i a la gent gran”. Per Monràs “aquest projecte reforçarà les diferents polítiques d’habitatge que des de fa anys portem a terme a la ciutat”.

 

En referència al la rotonda de La Vinyota, durant aquest 2019 es treballarà en el projecte de traçat que, entre d’altres, comportarà incorporar un tercer carril o fer més àmplia la calçada, i s’espera que a finals d’any ja es pugui licitar l’obra”.

 

En aquest cas, Josep Monràs ha qualificat de bona una proposta que “ens aporta una via de solució molt més a prop que ara fa uns mesos i ens permet començar a posar fil a l’agulla per solucionar un dels grans problemes de mobilitat que tenim a la ciutat”.

 

Sobre Gallecs, ja s’està en la fase de redacció i tramitació del Pla Especial que podria quedar aprovat als vols de l’estiu i deixar enllestit, també els propers mesos, el projecte d’abastament d’aigua.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Fresc Festival Sabadell 2019 Més info

Fresc Festival Sabadell 2019

Al Juny arriba el Fresc Festival 2019, el Festival de música, ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res! Temps ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès