Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Consell Comarcal del Vallès Occidental assumeix el transport d'un jove amb síndrome de Down

1 Octubre 2019 Redacció: ACN - Marina Llibre


L'entitat supralocal assegura que pren aquesta decisió "davant de la inacció" de la Generalitat

El Consell Comarcal del Vallès Occidental pagarà el transport d'un jove veí de Rellinars amb síndrome de Down que ja ha acabat l'etapa escolar, atenent la petició de la família. L'entitat supralocal ho ha anunciat aquest dimarts a través d'un comunicat de premsa en què indica que ha optat per aquesta decisió per "la inacció del Departament d'Educació de la Generalitat". Segons els responsables del Consell Comarcal, a dia 1 d'octubre els Serveis Territorials d'Educació no han atès la petició d'aquesta família, tot i que els serveis socials comarcals han emès un informe favorable perquè el jove pugui seguir utilitzant el servei.

La família del noi amb síndrome de Down i l'Ajuntament de Rellinars s'havien posat en contacte amb el Departament d' Educació per demanar que, de forma excepcional, pogués seguir fent ús de la línia de Transport Escolar Especial. Segons indica el Consell Comarcal, els familiars al·legaven que aquest servei "ja passa pel municipi per recollir un altre usuari". L'entitat supralocal assegura que ha pres la iniciativa "per poder garantir la mobilitat del jove", la demanda del qual encara no ha rebut resposta dels Serveis Territorials d'Educació, segons se subratlla en el comunicat. L'oferta del Consell Comarcal, que reitera que els serveis socials comarcals estan fent un seguiment de la família i han emès un informe favorable perquè el jove pugui seguir utilitzant el transport, ha sigut donar-li una plaça dins les "rutes del Servei de Transport Escolar col·lectiu a l'alumnat matriculat a ensenyaments reglats no obligatoris". L'administració local li ha assignat una plaça vacant a partir del proper dimecres 2 d'octubre.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

rellinars

Els nostres reportatges

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès Més info

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès

Quines activitats es fan per la Castanyada / Halloween al Vallès? Trobaràs ...

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell Més info

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell

La Fira de Nuvis de Sabadell 2019 es diu Fira Nuvis Vallès ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès