Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Consell Comarcal aposta per la continuïtat del programa 'Talents en potència' a Martorelles

22 Febrer 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: MartorellesEl Consell Comarcal del Vallès Oriental aposta per la continuïtat del Programa 'Talents en Potència' desenvolupat mitjançant el Contracte Programa de Serveis Socials del Departament de treball i Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, del qual Martorelles hi participa i confinança.

Les àrees de Indústria i treball i Benestar i família de l'Ajuntament de Martorelles coordinen el programa orientant i acompanyant a les persones que hi participen amb un pla de treball de millora idnividual amb l'objectiu de trobar feina al territori.

És un programa destinar a afavorir i potenciar la millora de l'ocupabilitat de les persones beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania i de les persones amb certificat de discapacitat igual o superior al 33% i/o amb transtorns de salut mental, que alhora atén les necessitats reals de les empreses. 

L'objectiu de 'Talents en potència' és treballar de manera molt personalitzada amb persones que corren risc d'exclusió social, reforçant l'orientació i facilitant la seva inserció laboral en l'empresa ordinària, oferint a l'empresa la possibilitat d'incorporar persones en pràctiques professionals no remunerades i/o contracte laboral. 

Hi participaran 60 persones dels municipis d'Aiguafreda, Cànoves i Samalús, Cardedeu, Figaró-Montmany, les Franqueses del Vallès, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Martorelles, Montornès del Vallès, La Roca del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Santa Eulàlia de Ronçana i Santa Maria de Palautordera. 

En aquest 2021 no s'havia rebut la sol·licitud de places mínimes necessàris per a poder desenvolupar el programa, fet que comprometia la continuïtat d'aquest servei tan essencial i posava en qüestió la seva continuïtat. El Consell Comarcal ha mostrat el seu compromís amb el programa, amb els ajuntaments i amb les persones treballadores i usuàries, fent una aportació extraordinària per a cobrir el cost de les places que mancaven, qualificada en 18.000 euros amb la que garanteix la continuïtat del projecte.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

martorelles

Centres educatius al Vallès Més info

Centres educatius al Vallès

Directori d'escoles, cursos i extraescolars al Vallès.  Portes Obertes Escoles del Vallès ...

El CE Sabadell necessitat de victòries per allunyar-se de la zona baixa Més info

El CE Sabadell necessitat de victòries per allunyar-se de la zona baixa

Un dels altres equips catalans, aquest cas del Vallès Occidental, que està ...

Sergi Mingote, alpinista i exalcalde de Parets del Vallès Més info

Sergi Mingote, alpinista i exalcalde de Parets del Vallès

Volia aconseguir fer els més de 8.000 metres del K2 a ...

Les entitats esportives de La Garriga reclamen respostes urgents Més info

Les entitats esportives de La Garriga reclamen respostes urgents

De la mateixa manera que a la resta de municipis catalans, la ...

L’equip de José Solivelles amb ganes de recuperar la bona dinàmica Més info

L’equip de José Solivelles amb ganes de recuperar la bona dinàmica

Tot i la delicada situació que ens està tocant viure a causa ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès