El CNG es proclama doble campió d’Espanya per Clubs

11 Març 2020 Redacció: puntvalles.com

Imatges: CNG

Població: Granollers

Les nedadores d’artística del Club Natació Granollers van triomfar a Castelló, on va tenir lloc el XXI Campionat d’Espanya Aleví i Infantil d’Hivern del 6 al 8 de març. I és que tant alevins com infantils van alçar el trofeu de campió d’Espanya per Clubs, després d’una magnífica actuació durant tota la competició.

En categoria aleví, el combo A es va proclamar campió d’Espanya, pujant al primer esglaó per a què totes les integrants de l’equip es pengessin la medalla d’or. Van compartir podi amb el Kallipolis, segon, i el CN Sabadell, tercer. Per la seva part, el combo de l’aleví B es va classificar en una meritòria 11a posició d’entre un total de 23 combos participants. En la competició de figures, Jana Francisco es va alçar com a campiona d’Espanya en classificar-se en primer lloc de la general, mentre que Arlet Arnan va ser subcampiona de l’any 2010 i Nadia Ballo va aconseguir el bronze de l’any 2009.

Pel que fa a les infantils, gran actuació del combo A que va fer-se amb el títol de campió d’Espanya, per davant també del Kallipolis, segon, i el CN Sabadell, tercer. El combo de l’infantil B, per la seva banda, van fer una excel·lent paper amb una coreografia que va merèixer la 6a posició, per darrera dels equips més destacats de la competició. En figures, destacar el bronze d’Aitana Navarro de l’any 2007.

De la competició, tanmateix, Irene Garriga i Valeria Parra van ser preseleccionades per la Real Federación Española de Natación per a formar part de l’equip espanyol infantil, on també ha estat seleccionada Nerea Sánchez com a tècnica.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental