( - )

El Club Natació Granollers suma 9 medalles a la primera fase del Català de gimnàstica artística

8 Març 2019 Redacció:

El Club Natació Granollers ha aconseguit un total de 9 medalles a la primera fase del Català de gimnàstica
artística femenina i masculina. Aquest és el balanç de la primera ronda de competició, integrada per tres
fases i una final.
Fins a sis medalles van sumar els gimnastes del Club en aquesta primera cita. En categoria Base 6, Max
Pedrola va fer doblet, en aconseguir l’or tant a nivell individual com per equip, juntament amb els seus
companys Alejandro González (4t en individual) i Abel Samper (5è). També en Base, però al nivell 5 (B5),
Gabriel Samper es va penjar el bronze . Pel que fa a la categoria de Promoció, tres medalles es van assolir al
nivell P2: plata per Valentí Noguera, bronze per Marc Armengol; i plata per l’equip P2, amb Noguera,
Armengol, Pau Clapera (4t en individual) i Biel Tanya (14è ). Destacar tanmateix, els quarts llocs de Ton
Remola a B4, i dels equips de P3 i P4.
Pel que fa a les gimnastes, Laura Peral es va imposar en categoria Base 7G.B, així com també l’equip de la
mateixa categoria, integrat per Peral, Mariona Tornos (4a en individual), Annabel Maymí (6a) i Helena Ruiz
(8a). En màxima categoria, Via Olímpica, plata per Helena Lucas al nivell VO7. Destacar, tanmateix, el 4t lloc de
Berta Pujadas al VO9, el 5è d’Ainara Martínez al VO6 i el 6è d’Etna Abella al VO9.
Tot i no aconseguir pujar al podi, cal destacar en categoria Base, el 9è lloc de l’equip B5P amb Ma Dolors Solé
en 6è lloc a la classificació individual; així com el 10è lloc de l’equip de B2P. En categoria Edat Escolar, 8è lloc
de l’equip D4P i 8è lloc a nivell individual d’Ariadna Torrent a E4G.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental